111020

GODMORGON GODMORGON GODMORGON!
Ja bloggandet går inte så fullt så bra som det borde. Om saningen ska fram så är inte mitt liv så FULLT så roligt som Blondinbellas eller Kenzas och jag är ingen karaktär som Kissi. MEN jag har mina drömma mina mål att bli en entreprenör/projektledare så mina framsteg samt reser kommer jag att skriva om. Alltså vägen till framgång! ;) haha om det nu går så pass bra!
Så jag bestämde mig idag precis att jag skriver de dagarna då jag gör något roligt och intressant! Och hur mina framsteg går med mitt projekt!
Mindre om det och mer om idag. Idag var jag på frukostmöte med min handledare. Vi hade en föreläsare som snackade om Anna Q. Hon kommer ifrån Ystad där jag bor och blev en STOR stjärna i USA. Hon åkte dit som 17åring och kunde ingen engelska. Hon hade ingen i USA utan bara sig själv! Det är sjukt att det gick så bra för henne för hon blev upptäckt på gatan av en konstnär. Hon visste vad hon ville och gjorde vad som krävdes för att få det!
Just nu ska jag mejla olika tidningar samt vårt radio program i Ystad. Sen ska jag också plugga lite körsak!
Ha en trevlig dag så bloggar jag nästa gång det händer något!

111013

Idag har jag MYCKET att göra! Ska göra mig klar först nu på morgonen, gå ut med min kära vovve Sally, ner i stan pöå secend hand och "sälja" kläder. Sen ska jag vidare och städa på mitt jobb. Pappa äger ett litet hotell i Ystad. Jobbar där lite då och då. Lite extra pengar! Sen efter jobbet ska jag gå runt i stan och söka efter mat till mitt projektarbete. Efter det blir det att träffa Erika. Blir väl snacka skit och en massa skratt! Efter det blir det shopping utav mat till imorgon. Ska nämligen ha lite hemgäster. Kommer bli mysigt mysigt! Men nu måste jag fixa!
xoxo Matilda!

-

Aaaahhh. Jag var så glad innan! Så lycklig. Eller ja lycklig o lycklig bara GLAD. Men sen förstördes det pga fucking mig! Jag skulle tänka på det som jag inte pratar om, det som ingen vet att jag saknar. Jag vet mycket, jag vet hur det mesta funkar jag har allt man behöver ha. Men som sagt det som man inte har vill man ha MEST! Folk säger det kommer det kommer. Men hur vet de det? Hur vet de? De kan själva styra sitt liv, de kan och de gör det. Men jag kan inte, jag vet inte. Jag kan inte. En sa till men en gång kan eller vill du inte? Jag vågar inte. Jag kan inte öppna upp mig inte så. Jag vågar inte. Om inte jag själv ser det, hur ska de se det?
Jag vill  vara den starka Matilda. Den som har fattat livet. Men saningen är jag fattar inget. Jag tycker om mig själv det gör jag men ja... jag vet inte. Livet är inte lätt. det är jobbigt. men vem sa att livet skulle vara lätt? Det första jag ska säga till mitt barn när det kommer ut: Välkomen, du är älskad men du är din egna värsta fiende och livet kommer driva med dig! Till tårar men kommer ge tillbaka lika mycket i glädje!

111012

Onsdag Praktikvecka!!
Denna veckan är det andra veckan på min praktik. Min praktik är hoppig.. Jag praoar hos en tjej som heter Carina som är projektledre i Ystad och där är inte många dagar jag kan hjälpa till med så det blir lite då och då i veckan. I måndags var jag på Ystad "Våga vara en stjärnentreprenör" Där träffade jag bla. Blondinbella och Veronica. Blondinbella bereättade om sin framgång, hur hon kom dit och hur det var att vara en av Sveriges yngsta entreprenör. Hon var sjukt bra och verkligen inte så tjejig som man trodde. Hon trodde på sig själv vilket man måste göra för att lyckas! Veronica var en kvinna som var handikapad men lätt inte det stoppa henne. Väldigt starka kvinnor!!
Så nu när jag inte är på min praktik så sitter jag vid dator och jobbar med mitt projektarbete. Imorgon ska vi gå runt i Ystad och hitta en resturang där vi kan äta och boka möten om pengar. Jobbjobbjobb! Men jag älskar det!!
Tänkte också fota lite idag för det är en så FIN DAG! Behöver lite roliga bilder till bloggen. För nu jäklar måste jag börja blogga!!!!

RSS 2.0